Oslo – Paris – Beijing

Dagen startet med at jeg, som vanlig, møtte opp alt for tidlig på Gardermoen. Spesielt unødvendig siden SAS-avgangen min til Paris var nesten en halvtime forsinket. Kraftig medvind, i følge styrmannen, gjorde dog av vi landet omtrent i rute på Charles de Gaulle. Ikke at jeg hadde det noe travelt, for nå har jeg sittet her (CDG) i en del timer. Hadde jeg visst det jeg vet nå, nemlig at jeg fint kunne gå ut og inn som jeg ville, så skulle jeg tatt toget inn til byen, spist middag og dratt tilbake til flyplassen, men slik ble det altså ikke.

CDG imponerer med wlan overalt (EUR 19.90 for 15 timer) og strømuttak for laptop o.l. mange steder – hadde jeg bare pakket universalstrømdimpen i håndbagasjen og ikke i ryggsekken som jeg har sjekket inn :-)

Om et par timer bør A340-en til Air China være i lufta, og da er det bare drøyt ti timer før jeg er framme i Beijing, så får vi jo se hvordan det går når jeg skal finne hotellet jeg har booket meg inn på der ..

Takk til Driftfun for MMS2web-gw :-)

More or less related posts:

This entry was posted in Travel. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *