Første dag i Shanghai

Etter litt (mye) rot med en hotellreservasjon som ikke var gått i orden, til tross for at jeg har forhåndsbetalt, og fantastisk elendig service hos Rayfont Shanghai Xuhui Hotel når jeg og Hotels.com forsøkte å rydde opp har jeg nå fått meg et fint rom på et annet hotel i sentrum av Shanghai.

Jeg har fått sett litt av byen, men veldig mange plasser driver de og pusser opp til Expo 2010. Dette gjør at plasser som The Bund ikke er tilgjengelig, og en masse gater er helt stengt, i hvert fall for fotgjengere. I morgen satser jeg på å ta turen ut mot Maglev-toget, også får vi se hva mer som skjer – det er jo lov å være litt lat når man er på ferie?

Blir ikke mindre lat av det været som er her heller, 28 grader og steikende sol før i dag – 20 grader klokka 21 – nå er det snop, Thinkpad og Jaa9 & OnklP som gjelder for noen timer før det er på tide med litt søvn : – )

Vi får håpe denne logoen for Expo2010, som man finner overalt i byen, stemmer:

Denne logoen er over hele byen som ser ut som en stor byggeplass.

Satt på turisthandlegata Nanjing Road og så på livet før i kveld, og lekte litt med D300-en – dette bildet ble jo nesten litt bra til å være tatt på frihånd med 1/6 sekunds eksponering.

Pizza Hut finner man visst overalt utenom i Norge - gøy med lang eksponeringstid!

More or less related posts:

This entry was posted in Photo, Travel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *