Bilholder og lader for HTC Hero med Waze

Jeg ble tipset om Waze like før jul og har brukt programmet hver gang jeg har vært ute med bil etter det. Waze er “Real-time maps and traffic information based on the wisdom of the crowd”, og jeg lar meg imponere over hvor mange veier og steder som har kommet på plass i Oslo-området nå i løpet av den første måneden.

Faktisk har det blitt såpass mange brukere at jeg allerede har fått et par-tre meldinger om kø, typisk nok på Ring3 og Trondheimsveien, som har vist seg å stemme – kult!

Har du en telefon som er støttet av Waze så installer og ta i bruk!

For å kunne bruke Waze, eller f.eks navigasjon på Hero-en, så trenger man en ok bilholder og en lader. Mitt valg falt på dette kit-et fra Brando. Imponerende billig, de tok kun $3 i frakt og jeg hadde pakka levert på Posten mindre enn ei uke etter at jeg bestillte – ikke dårlig med tanke på at varene ble sendt fra Hong Kong!

HTC Hero Car Kit

Jeg har ikke testet handsfree-delen av kit-et da jeg har BT-handsfree på bilstereoen, men tviler på at det innebygde i Brando-systemet fungerer særlig bra. Jeg kommer nok til å modifisere selve holderen slik at jeg slipper sugekoppfestet, som forøvrig kan festes mot ei medfølgende plate med dobbeltsidig tape på, og jeg kommer til å legge opp 12V uavhengig av sigarettennerpluggen, men også uten de modifikasjonene så fungerer dette veldig bra.

Telefonen sitter akkurat passe godt fast, man har nok justeringsmuligheter og USB-ladepluggen sitter prefekt i holderen slik at det er meget enkelt å sette telefonen på plass der. Det eneste negative jeg har funnet er at det blir litt vondt å trykke på knappene på selve telefonen når den står i holderen, men det gjør jeg så sjelden at det spiller liten rolle.

Løp & kjøp om du trenger bilholder og lader til din HTC Hero, og i alle tilfeller laster du ned Waze og blir med og bidrar der! :-)

More or less related posts:

This entry was posted in Misc and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *