Brukte bildeler fra Finnbildel.no

I løpet av jula hadde en eller annen dust knust baklykta på bilen min. Utrolig surt, spesielt når jeg fant ut at Audi i Norge skulle ha 2000,- for ei ny lykt.

Jeg begynte derfor å lete opp ei passende baklykt, mer spesifikt faceliftelykt til en Audi B5 Sedan, på de vanlige stedene, nemlig ebay.com og ebay.de uten særlig hell. Så litt tilfeldig kom jeg på nettsiden Finndel.no og gjorde et søk der, og vips fant jeg ei tilsynelatende strøken lykt til en meget attraktiv pris, og faktisk også med lista under lykta i samme farge som bilen min.

Litt skeptisk la jeg inn en forespørsel i webskjemaet hos Bil-Demontørenes Dataring som er de som driver Finndel.no klokka halv fem en vanlig ettermiddag, men skepsisen skulle vise seg å være unødvendig for i løpet av bare noen timer så fikk jeg svar via epost fra Christine Antonsen hos Troms Bildelsenter AS. Jeg hadde noen spørsmål angående tilstand, pris og forsending og fikk svar på også dette i løpet av bare noen få minutter samme kveld.

Betalingen gjorde jeg på forskudd for å slippe postoppkrav, som ville utgjort en latterlig stor andel av totalprisen, og baklykta ble sendt umiddelbart etter at betalingen var mottatt. Hadde jeg sendt dem kvittering for betaling så ville de sendt pakken enda en dag eller to tidligere. Posten brukte, som vanlig, utrolig lang tid på å levere pakken til meg, men innholdet var akkurat som beskrevet og pakket på en meget bra måte slik at Postens pakkekastere ikke hadde klart å ødelegge noe.

Ekstremt bra service av Troms Bildensenter AS – jeg vet ikke om alle de andre firmaene som selger via Finndel.no har samme service, men jeg anbefaler alle som trenger bildeler til å forsøke dem!

More or less related posts:

This entry was posted in Misc and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Brukte bildeler fra Finnbildel.no

  1. Olav Roger Laugen says:

    http://www.bil1din.no – Søkebase for brukte bildeler – Telefon 815 30 100

  2. olekvi says:

    Føler egentlig for å fjerne reklamen over, men du har kanskje en god grunn for å poste det der Olav Roger Laugen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *