Squeezebox Receiver uten fjernkontroll

Jeg har lenge hatt en Squeezebox i stua , kjøpt den gangen de ble produsert av SlimDevices og før Logitech kom inn i bilde, og vært veldig fornøyd. I det senere har jeg hatt lyst på Squeezbox-er i flere rom, men syntes det var veldig dyrt for Duett-pakken, dvs. en Receiver med fjernkontroll.

Etter litt søking fant jeg Net-UDAP, som er en flott liten perlmodul med et tilhørende shell som gjør jobben med å sette opp slike Receivere!

… og resultater er at jeg nå har Squeezebox-lyd synkronisert flere steder i huset for under tusenlappen per lokasjon.

Fjernkontrollen fra Logitech er sikkert fin den også, men ikke verdt prisen for meg – i stedet bruker jeg nå en applikasjon på Android-telefonen min som styrer alt når jeg ikke har en PC tilgjengelig.

(hadde jeg startet fra scratch i dag ville jeg nok gått for Sonos, men det var ikke tilgjenglig da jeg kjøpte den første Squeezebox-en min)

More or less related posts:

This entry was posted in Hacking and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Squeezebox Receiver uten fjernkontroll

  1. Laila says:

    Hei, ser du har reist litt rundt i Kina. Jeg og datteren min har planer om å reise i desember, men er litt usikker på om vi skal ha guide turer eller reise på egen hånd ..Du som har vært der …Hva anbefaler du?
    Vi vil til Beijing, Shanghai, Xian og Chengdu,Guilin og til slutt Hong Kong.

  2. Laila says:

    Svar meg på mailen min ..Hvis du svare:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *