iPad-veske som fungerer!

Jeg har vært noen uker i USA, mer om det siden, men der borte falt jeg for fristelsen til å kjøpe en iPad, og den imponerer!

Valget falt på en versjon med 32GB lagring og 3G – jeg ser for meg at 32GB bør være nok for min bruk, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg angrer. Sammen med iPaden, som jeg kjøpte en i Apple store i New York, kjøpte jeg den orginale veska fra Apple.

Denne veska fungerer forsåvidt greit, men stoffet den er laget i gjør at den suger til seg alt av støv i nærheten. I tillegg så har den veldig liten “kant” mot ramma på iPaden, slik at når man skal holde iPaden så holder man rett på skjermkanten, ikke på veska, noe jeg synes var litt upraktisk. Positivt at det følger med en klut jeg kan bruke for å fjerne fingermerker på skjermen, men det er ikke noe bra sted å lagre kluten utenom på skjermen med veska lukket.

Bildet er lånt fra MyTrendyPhone

Jeg endte opp med en helt enkel iPad silikon-veske da denne har den tidligere omtalte kanten rundt ramma, som jeg kan holde i når jeg benytter iPaden. I tillegg så virker den til å beskytte iPaden meget bra mot støt, så lenge de ikke kommer mot skjermen, og den litt seige overflata på silikonen gjør at iPaden ligger godt i hånda.

Denne silikon-veska suger ikke til seg støv på samme måte som Apple sin, samtidig beskytter den ikke skjermen i det hele tatt, noe som kan være dumt. Heldigvis er silikon-veska veldig kjapp å ta av / på, slik at det har blitt til at jeg bruker den hjemme, men putter iPaden i Apple sin veske om den skal være med meg ut på tur.

Først var jeg litt skeptisk til at det ikke er laget hull for alle knappene i silikon-veska, men det er ikke noe problem i det hele tatt da den er så myk at knappene betjenes helt flott gjennom den, og til prisen hos MyTrendyPhone ser jeg egentlig få grunner til å lete opp tilsvarende veske i utlandske webshops :-)

More or less related posts:

This entry was posted in Misc and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *