Aftenposten gir seg ikke

Siden TV 2 hjelper deg har funnet fram til min gamle epostkorrespondanse med Aftenposten Distribusjon i forbindelse med deres sak om at Aftenposten bryter loven og ikke bryr seg om klager så tenkte jeg bare å nevne det:

Aftenposten har ikke gitt seg, til tross for en masse lovnader. De driver fortsatt og legger reklame utenfor døra mi, og jeg klager både direkte til dem og som mange andre via Forbrukerombudet, uten at det ser ut til å hjelpe spesielt mye.

TV 2 hjelper deg

(jeg sa ja til å svare på noen spørsmål da Lene Dreyer for TV 2 hjelper deg tok kontakt angående udugelige Aftenposten, selv om kampen forsåvidt foregår på andre arenaer nå …)

More or less related posts:

This entry was posted in Misc and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *